Kerstuitje Coppelmans

Het is zover, het uitje naar Coppelmans. In totaal zijn op zaterdag 17 en 24 november rond de 120 personen, leden met eventuele begeleider, vanaf hun huisadres naar tuincentrum Coppelmans in Nuenen vervoerd.

Aangekomen wordt elk lid en eventuele begeleider verwelkomt en ontvangt men een bon om een kopje koffie te kunnen halen.

Dan begint een lange wandeling door het tuincentrum. Wat is er veel te zien. Natuurlijk eerst al veel plantjes en dingetjes die gewoon leuk en/of nuttig zijn. Ook is er een prachtig gemaakt decor van kersthuisjes, molens, poppetjes, skiliften, kerstbomen enz. Een winterse miniwereld in kerstsfeer.

Opeens stap je de kerstshow binnen bij de ijsberen en pinguïns. Volop Kerst. Ogen kom je tekort. Alles blinkt en heeft sfeer door de vele kerstverlichting en mooie dingen. Grote dingen, kleine hebbedingetjes, genoeg om ideeën op te doen en al in kerstsferen te komen en om in de verleiding te komen om die leuke dingen te kopen. Iedereen heeft ruim de gelegenheid om van al dat moois te kunnen genieten en inkopen te doen.

Aan het eind van de Kerstshow is de koffiehoek in zicht. Een fijne plek om de benen en ogen wat rust te gunnen, na te genieten, nog even bijkletsen en vooral genieten van een heerlijk kopje koffie met een zoete lekkernij.

De tijd is daar om weer huiswaarts te gaan. De leden en begeleiders worden allemaal, inclusief doosjes en tassen met inkopen, moe maar voldaan terug gebracht naar hun eigen huis.

Iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen aan het succes van ook dit Kerstuitje bedankt voor jullie inzet en tijd.