Kerstattentie medewerkers mede geschonken door AH

De Witte Raaf in Eindhoven is een opvallende verschijning in Eindhoven. Zij hebben als doel om mensen zolang mogelijk zelfstandig te laten reizen. De Witte Raaf brengt mensen rechtstreeks van deur tot deur, comfortabel en betaalbaar. Dit wordt mogelijk gemaakt door de inzet van vele vrijwilligers.

Om de vrijwilligers met kerst in het zonnetje te zetten en ze te bedanken voor hun inzet willen wij hen graag een kerstattentie aanbieden. Dit kan helaas niet zonder de steun van bedrijven uit de regio. De Witte Raaf heeft AH aan de Limburglaan in Eindhoven benaderd met de vraag of zij konden helpen. AH heeft deze vraag met genoegen ingewilligd. De Witte Raaf brengt wekelijks klanten naar de winkel en zo ontstaat er een leuke samenwerkingscombinatie, een win-win situatie. AH heeft diverse producten gesponsord die zijn toegevoegd aan de kerstattentie van de vrijwilligers. Naast AH hebben ook BETO, Mentos en van Zelst een bijdrage geleverd waardoor De Witte Raaf een leuke kerstattentie voor haar vrijwilligers kon samenstellen.

De Witte Raaf bedankt haar sponsors met een speciaal woord van dank aan mevrouw Anita Brouwers en de heer Bert van Brakel van AH limburglaan in Eindhoven. Op onderstaande foto ziet u de overhandiging van de producten voor de kerstattentie.