De Witte Raaf heeft een geweldige donatie ontvangen

Samen met Samen voor Eindhoven organiseert de Karoesell het Vintage Money Event. Gedurende het jaar bezoekt Samen voor Eindhoven een indrukwekkend aantal stichtingen en verenigingen in de regio Eindhoven en koppelt deze aan het bedrijfsleven. Samen voor Eindhoven mobiliseert professionals uit het bedrijfsleven om zich in te zetten voor deze organisaties. Samen voor Eindhoven heeft mede tijdens deze bezoeken gemerkt dat er bij veel stichtingen en verenigingen, naast behoefte aan kennis en menskracht, ook behoefte is aan financiĆ«le en/of materiĆ«le middelen, waarbij de Karoesell kan helpen.

De Witte Raaf heeft een bijdrage ontvangen. Deze bijdrage wordt gebruikt voor een uitstapje met leden van De Witte Raaf naar het museum Klok & Peel in Asten.

Karoesell heel erg bedankt.