Vacature Chauffeur

Wordt u ons visitekaartje?             

De Witte Raaf zoekt chauffeurs (m/v)

Het vervoeren van leden is de belangrijkste taak. Je vervoert leden van deur tot deur, helpt ze met in- en uitstappen. Natuurlijk zorg je dat hulpmiddelen zoals een rollator of rolstoel op een veilige manier worden meegenomen. Je zorgt ervoor dat leden comfortabel worden vervoerd. Je probeert ervoor te zorgen dat je op tijd rijdt, zodat leden op tijd op hun afspraak zijn. Als je geen bijrijder hebt dan zorg je ook voor het innen van de eigen bijdrage bij het lid.

Een rijbewijs B is de belangrijkste vereiste. De verkeersregels kennen voor je geen geheimen. Je hebt een verantwoordelijkheid gevoel, bent flexibel, geduldig en behulpzaam. Je hebt een goede kennis van het stratenplan van de gemeente Eindhoven. Je bent fysiek in staat om leden te helpen met in- en uitstappen. Collegialiteit hebt u hoog in het vaandel staan, je bent bereid om collega’s te helpen. Je bent bereid om jouw kennis op peil te houden door het volgen van gerichte cursussen. Het spreekt voor zich dat je van onbesproken gedrag bent.

Je bent minimaal een of meerdere ochtenden, middagen of avonden beschikbaar. Wij rijden van maandag tot en met vrijdag. Op feestdagen rijden we niet. Het rooster wordt door de planner een maand vooruit gemaakt.

Wil je meer weten neem dan contact op met De Witte Raaf op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur op telefoon 040 2511611.