Vacature Bijrijder

Wordt u onze helpende hand?

De Witte Raaf zoekt bijrijders (m/v)

Het ondersteunen bij het vervoeren van leden is de belangrijkste taak. Je helpt bij het vervoeren van  leden van deur tot deur, helpt ze met in- en uitstappen. Natuurlijk zorg je dat hulpmiddelen zoals een rollator of rolstoel op een veilige manier worden meegenomen. Je zorgt voor rust en orde zodat onze leden comfortabel vervoerd worden. Tijdens de rit maak je een praatje. Je int de eigen bijdrage. Je zorgt dat de administratie goed wordt bijgehouden en draagt het geld aan het einde van de rit af op kantoor.

Je hebt een verantwoordelijkheidsgevoel, bent flexibel, geduldig en behulpzaam. Je hebt een goede kennis van het stratenplan van de gemeente Eindhoven. Je bent fysiek in staat om leden te helpen met in- en uitstappen. Collegialiteit heb je hoog in het vaandel staan, je bent bereid om collega’s te helpen. Je bent bereid om uw kennis op peil te houden door het volgen van gerichte cursussen. Het spreekt voor zich dat je van onbesproken gedrag bent.

Je bent minimaal een of meerdere ochtenden, middagen of avonden beschikbaar. Wij rijden van maandag tot en met vrijdag. Op feestdagen rijden we niet. Het rooster wordt door de planner een maand vooruit gemaakt.

Wil je meer weten neem dan contact op met De Witte Raaf op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur op telefoon 040 2511611.