Lidmaatschap

Om van onze diensten gebruik te kunnen maken, moet men lid worden van de vereniging De Witte Raaf. Aanmelden kan via het inschrijfformulier op deze website. U kunt ons ook bellen op 040-2 511 611, waarna wij U het inschrijfformulier opsturen.

Op het inschrijfformulier vragen wij ook een contactpersoon in te vullen. Met deze gegevens wordt zeer vertrouwelijk omgegaan en alleen door ons in noodgevallen gebruikt.

Het volledig ingevulde inschrijfformulier wordt zo snel mogelijk na ontvangst bij De Witte Raaf verwerkt. Het lidmaatschap kost jaarlijks €15,00 per persoon. Wie lid wordt gedurende de laatste 6 maanden van het jaar betaalt over dat jaar slechts €7,50. De eenmalige administratiekosten bedragen €2,50. Vanaf het moment van inschrijving kan men ritten gaan boeken en dus gebruik maken van onze diensten. Echtparen die beiden gebruik maken van De Witte Raaf, dienen allebei lid te worden van de vereniging. Voor verdere informatie kan men contact opnemen met onze medewerkers op  040-2 511 611.