Huldiging vrijwilligers door wethouder Renate Richters.

 

 

 

Op 19 december 2018 heeft mevrouw Renate Richters, wethouder van jeugd, zorg en welzijn, armoede en inburgering van de Gemeente Eindhoven een onderscheiding uitgereikt aan vrijwilligers van De Witte Raaf.  Deze onderscheidingen zijn toegekend als blijk van waardering voor het met grote inzet en enthousiasme verrichten van vrijwilligerswerk voor de Eindhovense gemeenschap.

De oorkonde werd uitgereikt aan Carin van Wees. Carin is 25 jaar in dienst bij De Witte Raaf.  Carin is sinds 1 april 1993 in dienst als chauffeur. Haar grootste hobby is wandelen. Carin heeft aangegeven dat ze vanaf 2019 gaat stoppen om zo meer tijd te kunnen besteden aan hun hobby, samen met de camper rondtrekken door Europa.

De vrijwilligers penning voor 12 ½ jaar werken bij De Witte Raaf is uitgereikt aan:

Piet BakenPiet werkt bij De Witte Raaf als bijrijder. Ondanks zijn hoge leeftijd kan De Witte Raaf nog 1 maal per 14 dagen op hem rekenen.

Piet Rouws. Piet werkt 1 a 2 dagen bij De Witte Raaf. Piet rijdt op vaste momenten maar is altijd bereid om bij ziekte of vakantie van andere chauffeurs in te vallen.

Ser Geurts. Ser werkt 1 a 2 dagen bij De Witte Raaf. Ook hij is  altijd bereid om een stapje extra te doen.

Anita de Vaan. Een echte vrouw met een hart voor De Witte Raaf. Bij onze leden uitjes (lichtjesroute, kerstshoppen en jaarlijks uitje) maakt Anita de lijsten voor het ophalen van de leden. Anita doet ook wekelijks de was voor De Witte Raaf. Ondanks haar broze gestel blijft ze van grote waarden voor De Witte Raaf.

 Allemaal van harte gefeliciteerd met jullie jubileum.