Uitstapje leden naar Museum Klok & Peel

De Witte Raaf organiseerde voor haar leden een uitstapje naar Museum Klok & Peel in Asten op zondag 23 juni en zaterdag 29 juni 2019.

De Witte Raaf heeft met 60 leden het museum Klok & Peel bezocht in Asten. Via een mooie route werd ondanks de hitte Asten bereikt. We werden gastvrij ontvangen en hebben genoten van een kopje koffie of thee met een plakje cake.

De groep werd gesplitst in twee delen. De ene helft bezocht de collectie Klok en de andere helft de collectie Peel. Na de lunch wisselden de groepen.  Met de rondleider ‘Klok’ en rondleider ‘Peel’ ontdekte we het verhaal van de grootste verzameling luidklokken ter wereld en de natuur- en cultuurhistorie van de Peel. Een rondleiding duurt ongeveer een uur. Tussen de rondleidingen konden onze leden genieten van een hapje of drankje in het gezellige museumcafé of op het buitenterras.

Tussen de middag hebben we een heerlijke lunch gebruikt. Om de vochtbalans op orde te houden hebben we nog een drankje gebruikt voordat we de terugreis aanvaarden.

Onze leden waren enthousiast en kijken terug op een mooie, zonnige dag. Dit uitje wordt mede mogelijk gemaakt door een donatie van de Karoesell