Rabo ClubSupport

Ook dit jaar doet De Witte Raaf mee aan de Rabobank Clubactie. Bent u lid van de Rabobank? Dan kunt u bij uw bank stemmen op De Witte Raaf, zodat we in de prijzen vallen. Want des te meer stemmen voor De Witte Raaf, des te groter de financiële ruggensteun die we van de RABO krijgen. Met dat geld organiseren wij voor u, onze leden, leuke uitjes, zoals bijvoorbeeld de lichtjesroute.

Lid van de RABO?
Dus, bent u lid van de Rabobank? Breng dan uw stem uit op De Witte Raaf! Kent u ook nog anderen die lid zijn van de Rabobank? Vraag dan om ook te stemmen, want hoe meer stemmen, hoe groter de financiële bijdrage van de Rabobank aan De Witte Raaf.
U stemt door naar onderstaande website te gaan, daar in te loggen en in het zoekvenster ‘Witte Raaf’ in te typen. Vervolgens brengt u uw stem uit.
https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport/stemmen

Drie goede doelen
Om te kunnen stemmen dient u op drie goede doelen van uw keuze te stemmen, waarvan één dus graag De Witte Raaf! Als u zoekt op Regio Eindhoven, vindt u meer goede doelen in Eindhoven en omgeving. U kunt stemmen t/m dinsdag 26 september.
Voor meer informatie belt u met Diana Lepelaars, 040 – 2 511 611.